11 Eylül 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ve Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber'i, Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (14.00-15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi toplantısına katılmak üzere Esenboğa Havalimanı'ndan Azerbaycan'a hareket edecek. (10.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Haliç Kongre Merkezi'nde Bilişim Zirvesi'ne katılıyor. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Muş ve Ahlat'ta temaslarda bulunacak, açılışlara katılacak. (11.00/12.30)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Genç Turizmciler Derneği'ni ziyaret edecek. (12.00)

CHP Milletvekili Hurşit Güneş, Hatay'daki mülteci kamplarına ilişkin açıklama yapacak. (11.00)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili Sinan Oğan: PKK'nın üst kademelerine operasyon yapılmalı. Milletvekili Oğan, PKK'nın, sadece eline silah verilmiş alt kademesi ile değil, artık gazetecilerin ceviz ağacı altında görüşebildiği üst kadrolara da operasyonların yapılması gerektiğini söyledi. Oğan, BDP'li vekillerle PKK'lıların kucaklaşmasına da ?Hangisi terörist, hangisi vekil o son kucaklaşma da belli olmuyor maalesef? diye tepki gösterdi.

Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olan askerlerle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 12 Eylül darbesinin yıl dönümünde, ?Ödenmiş Bedeller Unutulmasın' anı yarışmasına katılan ve yayınlanmaya değer görülen eserlerden oluşan 3 ciltlik kitabın tanıtımını yapacak. (10.30)

TÜSİAD'ın ?Stratejik İş Geliştirme' birimi olan TÜSİAD International ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk-Çin İş Konseyi, Swissotel the Bosphorus'da ?Çin'i Anlamak & Çin ile İş Yapmak' başlıklı bir konferans düzenleyecek. (8.30)

Tunceli'nin Pülümür ve Ovacık yaylalarında yılın 4 ayını geçiren sürü sahibi göçerler, sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yayladan inmeye hazırlanıyor. (Özel)

Suriye Müslüman Kardeşler Lideri Muhammed Riyad Şukfa, Esed yönetiminin Türkiye'yi karıştırmak amacıyla terör örgütü PKK'ya destek verdiğini belirterek, "Suriye'de, PKK'nın eğitim kampları olduğuna dair elimizde sağlam bilgiler var. Esed yönetimi Türkiye'ye zarar vermek amacıyla bu kampları kurdurdu." dedi. (Özel)

Doğuş, Alarko ve YDA ortaklığı tarafından yapılan, Ukrayna'nın başkenti Kiev'i dünyaya bağlayan Borispol Havaalanı D Terminali'ne ilk tarifeli uçuşu Türk Hava Yolları gerçekleştirdi. İtfaiye, THY uçağını, sudan köprü yaparak karşıladı.

Rusya'nın Sibirya bölgesinde Krasnoyarsk-Kanski güzergahında bir kamyonun dört aracı biçmesi kameraya yansırken, feci kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

2014 Dünya Kupası Avrupa Grubu Elemeleri 2. maçında Türkiye, Estonya ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (21.00)

A Milli Basketbol Erkek Takımı, UERO2013 Basketbol Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki son maçında Çek Cumhuriyeti'yle Ülker Arena Salonu'nda karşı karşıya gelecek. (19.00)

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde devam eden Dünya Muaythai dünya şampiyonasında, Milli Takım, yaptığı 12 karşılaşmadan 10'unu kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Basketbol Federasyonu yönetim kurulu, medyanın önde gelen isimleriyle Ülker Arena'da yemekte bir araya gelecek. (18.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber